ریشه واژه فدراسیون از لغت فرانسوی به نام “fœdus ” به معنای عهد یا میثاق برگرفته شده است. اما در حوزه ورزش به سازمان یا انجمنی که برای اداره کردن رشته‌ای ورزشی تشکیل شود، گفته می شود. فدراسیون های ورزشی هرکدام بر اساس نوع و ماهیت رشته تحت پوششان رسالت های مختلفی را دنبال می کنند و برای محقق ساختن این اهداف تشکل های مختلفی را ایجاد می نمایند. برای مثال کمیته های داوری، انجمن های مستقل و گروه های متناظر در هر فدراسیونی به چشم می خورد. از سوی دیگر هر فدراسیون در هر استان یک نماینده دارد که تحت الفظی هیات استان نامیده می شود و تقریبا تمامی اختیارات فدراسیون را در استان مربوطه در اختیار دارد. ضمن اینکه روسای هیات های استانی در مجامع عمومی با آراء خود در انتخاب روسای فدراسیون ها نقش کلیدی ایفا می کنند. در این بین وزارت ورزش و جوانان کشور با توجه به گوناگونی رشته های ورزشی 52 فدراسیون ورزشی را ایجاد و تحت پوشش خود قرار داده است.

فدراسیون های ورزشی

لیست این فدراسیون ها، همانطور که در صفحه وزارت ورزش و جوانان آورده شده است شامل موارد زیر است. فدراسیون انجمن های ورزشی، فدراسیون انجمن های ورزش رزمی، فدراسیون اسکی، فدراسیون اسکیت، فدراسیون اسکواش، فدراسیون فدراسیون بولینگ، بیلیارد و بولس، فدراسیون بوکس، فدراسیون بسکتبال، فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، فدراسیون بدمینتون، فدراسیون تنیس، فدراسیون تیروکمان، فدراسیون تیراندازی، فدراسیون تکواندو، فدراسیون پزشکی ورزشی، فدراسیون دوومیدانی، فدراسیون دوچرخه سواری، فدراسیون چوگان، فدراسیون جودو، فدراسیون تنیس روی میز، فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو، فدراسیون ششمشیربازی، فدراسیون شطرنج، فدراسیون سوارکاری، فدراسیون ژیمناستیک، فدراسیون کشتی، فدراسیون کبدی، فدراسیون کاراته، فدراسیون قایقرانی، فدراسیون فوتبال، فدراسیون موتورسواری و اتومبیل رانی، فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی، فدراسیون گلف، فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی، فدراسیون کونگ فو و هنرهای رزمی، فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی، فدراسیون ورزش دانش آموزس، فدراسیون ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا، فدراسیون والیبال، فدراسیون نجات غریف و غواصی، فدراسیون نابینایان و کم بینایان، فدراسیون ورزش های زورخانه ای و کشتی پهلوانی، فدراسیون ورزشهای جامنبازان و معلولین، فدراسیون ورزش کارگری، فدراسیون سه گانه، فدراسیون هاکی، فدراسیون ووشو، فدراسیون وزنه برداری، فدراسیون ورزش های همگانی، فدراسیون ورزش های ناشنوایان، فدراسیون هندبال، فدراسیون آمادگی جسمانی، فدراسیون ورزش‌های بادبانی و فدراسیون دریایی و ساحلی. 

 

 

نحوه ی ثبت نام در دوره های مربیگری

پر واضح است که بخش آموزش یکی از بخش های مهم هر فدراسیونی محسوب می شود که برگزاری دوره های مربیگری، کارگاه ها و سمینارهای آموزشی بخشی از کار آموزش هر فدراسیون به شمار می رود. از آنجایی که در عرصه تکنولوژی پیشرفت ها بسیار سریع است، تقریبا تمامی فدراسیون ها مراحل ثبت نام دوره های مختلف را به صورت مجازی انجام داده و از وبسایت های خودشان برای پوشش این امر استفاده می کنند.

 با این وجود اطلاع از چگونگی ثبت نام، هزینه و چگونگی ثبت نام در دوره، مهلت ثبت نام، مکان برگزاری ثبت نام، پیش نیازهای دوره (مدرک تحصیلی، شناسنامه، بیمه پزشکی ورزشی، مدرک تحصیلی، مدرک نظام وظیفه برای آقایان، پیش نیازهای خاص ویژه هر رشته، اطلاعات تماس، اطلاعات تحصیلی و . . .)، چگونگی بارگزاری اطلاعات و بسیاری از موارد دیگر برای خیل عظیمی از مردم روشن و مفهوم نیست. به همین دلیل احتمال عدم ثبت نام افراد در دوره های مربیگری افزایش پیدا می کند. بنابراین دسترسی به گروه یا شرکتی که بتواند اطلاعات کامل و بروزی از نحوه ثبت در دوره های مختلف را ارائه نماید ضروری به نظر می رسد. شرکت به تکاپو سلامت ( بتسا)، این نوید را به شما می دهد که با به کارگیری کارشناسان خبره در حوزه آموزش، فرآیند ثبت نام شما در دوره های مختلف را بسیار آسان و سریع انجام داده و دغدغه شما برای شرکت در دوره های مورد علاقه شما را کاهش دهد.

 برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین نحوه درخواست سفارش می توانید مستقیما با کارشناس این حوزه با شماره تماس 09024423795 (اس ام اس، واتساپ، ایتا، بله، آی گپ، ایمو، ایتا و سروش) در ارتباط باشید.